Chery Türkiye Chery Türkiye
Chery Türkiye

Chery Bell Laboratuvarlarını Kuruyor Yeni enerji ve akıllı bağlantılı araçlar üzerine yapılan araştırmalar yeni bir parkura girdi.

25 Mart 2022

Yakın geçmişte,  Çin (Anhui) Yeni Enerji Araçları ve Akıllı Bağlantılı Araçlar Endüstriyel Zincir Geliştirme Tanıtım Konferansı, Çin'in Anhui İnovasyon Merkezi'nde düzenlendi. İnşaatı Chery Group tarafından yürütülen ve altın harfli "Teknolojik Chery" imzasını yenilemek için devrim niteliğinde ve orijinal teknik atılımlara odaklanacak olan Anhui Yeni Enerji Araçları ve Akıllı Bağlantılı Araçlar Endüstrisi Araştırma Enstitüsü resmi olarak açıldı.

Yeni enerji ve akıllı bağlantı – daha hızlı dağıtım

Chery Group, geleneksel yakıtlı araçlar üzerinde uzun yıllar süren sürekli sıkı çalışmanın ardından, şimdi yeni enerjiler, akıllı bağlantılar, ortak geçiş platformları ve ekolojiler gibi yeni parkurlarda dağıtımını hızlandırıyor. Yeni açılan Çin (Anhui) Yeni Enerji Araçları ve Akıllı Bağlantılı Araçlar Endüstrisi Araştırma Enstitüsü, plana göre, Chery'nin Bell Laboratuvarlarını (Bell Labs: 20. yüzyılın en büyük laboratuvarlarından biri) inşa etmek için orijinal yenilikler için bir dizi temalı laboratuvara sahip olacak. 15 Nobel Ödülü sahibi ve 30.000'den fazla patent üreten insanlık tarihinin yüzyılı). Tanıtım konferansı sırasında Chery Group ayrıca OMODA5'i, temsili modelini ve diğer akıllı bağlantı ürünlerini sergiledi ve ilgili teknik başarıları ve satın alma planlarını yayınladı.

root1648182319520094.jpg

Chery Araştırma Enstitüsü'nün orijinal inovasyon gücü – daha önceki Buluşlar

Araştırma enstitüsü, Çin (Anhui) Yeni Enerji ve Akıllı Bağlantılı Araçlar Teknoloji Geliştirme ve Kamu Hizmeti Platformuna dayanmaktadır, yeni bir enerji ve akıllı bağlantılı araçlar platformu oluşturmayı amaçlamaktadır ve yeni enerji için bir dizi  teknolojide atılımlar yapmaya kendini adamıştır. ve akıllı bağlantılı araçlar. Araştırma enstitüsü iki ana bileşen içerir: bir otomobil araştırma enstitüsü ve bir endüstriyel kuluçka merkezi. Otomobil araştırma enstitüsü, platform geliştirme, güç aktarma organları geliştirme, Chery "STELLAR Laboratuvarı", otonom araç deneme alanları vb. gibi işlevleri üstlenecek yenilikçi yetenek.
root1648182359663002.png

Geleceğin işlerinin akıllılaştırılması – genel dönüşüm

Chery'nin tanıtım konferansında sergilendiği gibi yeni enerji ve akıllı bağlantı konusundaki geliştirme anlayışına göre, Grubun gelecekteki işleri genellikle yeni enerji ve akıllı bağlantı geliştirmeye yönelecektir. Chery kendini üç ana platformun yaratılmasına adamıştır: akıllı elektrikli platform, yüksek performanslı platform ve hibrit elektrikli platform; akü teknolojisi, elektrikli tahrik teknolojisi ve güç aktarım alanı yazılımının derin entegrasyonunda ve akü şarj etme/değiştirme teknolojilerinde daha önceki atılımlar için akü, motor ve elektrik kontrol sistemi dağıtımının tamamlanması; Elektrik mimarisi, OTA teknolojisi, büyük veri ve farklı akıllı deneyimler için etkileşimli ekoloji gibi akıllı bağlantı alanında bir dizi temel teknolojide atılımların gerçekleştirilmesi ve uygulanması.

root1648182394011368.png

Chery şimdiye kadar Kuzey Amerika, Avrupa ve Şanghay'daki altı büyük Ar-Ge merkezini içeren bir araştırma ve geliştirme sistemi kurmuştur, 23.000'den fazla patent başvurusu sunmuştur ve bunların yaklaşık 1/3'ü inovasyon patentleri dahil olmak üzere 14.000'den fazlası halihazırda verilmiştir. Çin (Anhui) En iyi 100 buluş patenti sıralamasında 8 yıl üst üste birinci sırada; Ulusal Anahtar Teknoloji Ar-Ge Programı ve Ulusal Temel Araştırma Programı dahil 170'in üzerinde program üstlenmiştir.