Chery Türkiye Chery Türkiye
Chery Türkiye

Chery ile Futbol Tutkusunun Tadını Çıkarın : Chery ve Futbolun Hikayesi

28 Kasım 2022

Küresel spor pazarlaması arasında Chery, spor kültürünü marka ruhuyla derinden bütünleştirerek küresel tüketicilerin onayını ve sevgisini kazandı ve uluslararası pazarda iyi bir itibar ve geniş övgü elde etmenin yanı sıra diğer otomobil markaları için de iyi bir model oldu. Chery ve futbol arasındaki hikayeye gelince, bu uzun süredir var olan bir ilişki.

root1669627920949218.jpg

Chery'nin kültürü futbol ruhuyla son derece uyumlu.

Futbol şu anda dünyanın en popüler sporlarından biridir ve hatta "dünyanın 1 numaralı sporu" olarak bilinir. Futbolun pozitif, çalışkan ve mücadeleci ruhu, oyunu yaş, ırk, cinsiyet ve diğer engelleri aşan ortak bir dil haline getirmiştir. Futbol sahasında çabalama ve mücadele etme ruhu, Chery'nin daha iyi ve daha güçlünün peşinde olma ruhuyla son derece uyumludur.

Uluslararası bir otomobil markası olarak Chery, her zaman spor ve futbol faaliyetleri yoluyla yerel toplumla bütünleşmeye ve çeşitli çevrimiçi ve çevrimdışı etkinlikler düzenleyerek kullanıcıların Chery markasına olan aidiyet duygusunu artırmaya kendini adamıştır. Yıllar içinde Chery, marka konumlandırması, kurum kültürü ve sosyal sorumluluğu ile futbol kültürünü birleştirmiştir. Spor canlılığını ve pozitif kültürel çekiciliği Chery'nin genç ve modaya uygun marka konseptiyle bütünleştirerek, Chery marka imajını dünya çapında futbolu seven her tüketicinin kalplerinin derinliklerine kazıdı.

Etkinliklere sponsorluk yapmak ve hizmet sunmak için futbol sahalarında sürekli aktif

Chery, keşiften uygulamaya marka oluşturmada uzun bir yol kat etti.Şili'de, Chery'nin sponsorluğundaki UC takımı (Club Deportivo Universidad Católica) 2021 Şili Primera UC División'da üst üste dördüncü şampiyonluk olan 2021 Chilean Primera División'u kazandı. ve Şili Futbol Ligi tarihinde arka arkaya dört kez şampiyonluk kazanan ilk takım oldu.İşbirliği süresi boyunca Chery, taraftarlarla aktif olarak etkileşimde bulundu ve ücretsiz bilet promosyonları, turnuvanın sosyal medyada yer alması, gezici sergiler ve intereaktif oyunlar gibi tüketiciler tarafından beğenilen faaliyetler gerçekleştirdi.

root1669627951718351.jpg

Futbolun favori bir spor olduğu Brezilya, Arjantin ve Kosta Rika gibi yerlerde, Chery art arda bir dizi spor pazarlaması faaliyeti başlattı. Ayrıca Chery sevgisini ve ilgisini yaymak için, gençlere yönelik futbol okullarına sponsorluk yapmak, yoksul bölgelerdeki çocuklara futbol ayakkabıları ve günlük ihtiyaç malzemeleri sağlamak ve yerel sağlık kuruluşlarına malzeme bağışlamak gibi futbolla birlikte dünya çapında bir dizi kamu yararına faaliyette bulunarak, aktif olarak kurumsal sosyal sorumluluk bilincini ortaya koyuyor.

Chery, Dünya Kupası başlarken Orta Doğu'da parlıyor

2022 Katar Dünya Kupası'nın gelişini karşılarken Chery, futbolun neşesi ve tutkusunda liderliği ele alıyor.  Katar'da resmi olarak belirlenen araç olmak için Qatar Airways ile stratejik bir işbirliği anlaşmasına girmenin yanı sıra. Chery, Dünya Kupası kutlamalarını başlatmak ve dünya çapındaki kullanıcılarla Dünya Kupası şöleninin tadını çıkarmak için Orta Doğu'daki birçok ülkenin simge yapılarında da yankılanacak.

root1669628000975595.jpg

root1669628010083286.jpg

"Birlikte daha iyi", bu yıl Dünya Kupası'nın sadece tema şarkısı değil, aynı zamanda Chery'nin futbol ve marka arasındaki sona ermeyen bağlantısını da ifade ediyor.  Chery, tüketicilere daha yakın, daha çeşitli kullanıcı faaliyetleri yürütmeye devam edecek.  Böylece Chery'nin marka imajı dünyadaki her sporsever tüketicinin kalbinde kök salabilecektir.

root1669628028531814.jpg

Dünya Kupası Şampiyonası Tahminleri

Dünya Kupası şampiyonu tahminine katılmaya hoş geldiniz, lütfen Chery Türkiye'nin resmi Facebook hesabını ziyaret edin: https://www.facebook.com/CheryTurkiyeOfficial

root1669628884804512.jpg