Chery Türkiye Chery Türkiye
Chery Türkiye

OMODA, Sürrealizm ve Sanatı Derinden Bütünleştiren Yeni Bir Tasarım Konseptini Benimsiyor.

12 Temmuz 2022

Chery’nin küresel pazara yönelik ilk SUV modeli olan OMODA, aynı zamanda cesur yeni “Art in Motion” tasarım konsepti altında geliştirilen ilk yeni modeli.

“Art in Motion”, gençlere gerçek dünyadan bağımsız daha özgür ve modaya uygun bir seyahat alanı sağlayan, hareket ve durgunluk arasında daha fazla genişleme ve dengeyi araştıran bir tasarım konseptidir. Bu nedenle, OMODA için "ışık ve gölge" tasarım etiği oluşturulur: ışık, ışık ve gölgenin mükemmel uyumu arasındaki sonsuz olasılıkları gösteren, her an ayrı bir dinamik güzellik sunar. Dünya çapında yeni çağda genç neslin tercihlerine, dolayısıyla küresel tüketicilerin tercihlerine hitap etmektedir.

OMODA'nın tasarım sürecindeki "Art in Motion" özelliği, "entegre parlayan ızgara" tasarımında vücut buluyor: elmas kesimli geometrik matris ızgara, ortadan iki yana uzanarak hayallerin yakından ilişkili olduğu bir "paralel evren" yaratıyor. ışık ve gölgenin mükemmel uyumuyla gerçeğe. “Paralel evren” kavramının yeni çağda genç neslin yaşam koşullarıyla pek çok benzerliği var: sosyal oyunlarda özgürlük ve bağımsızlık peşinde koşuyorlar, farklı dünyalarda ACGN'den gelen mutluluğu paylaşıyorlar ve kendi sanal dünyalarını yaratmak için VR teknolojisini kullanıyorlar. . Tıpkı “paralel evren” gibi, yol boyunca güzel manzarayı deneyimlerken rüya gibi bir yolculuğun tadını çıkaracaklar. “Art in Motion”ın hedefi, yeni çağda gençlere en iyi şekilde hitap eden ve uluslararası otomobil tasarımında gerçeküstü bir trende öncülük eden tasarım dili olmaktır.

root1658889626204832.jpg

Gövde modellemesi açısından “Art in Motion”daki her tasarım detayı modaya uygun unsurları yansıtıyor. Tasarımcı, Pythagoras'ın altın oranı ile OMODA'nın yükseklik-genişlik oranını 0.8677'ye hassas hale getirdi. Işık kubbeden ön yüze doğru parlıyor ve büyük bir görsel etkiye sahip bir moda güzelliğini gösteriyor. Akan ışık ve gölge, tıpkı bir sanatçının gravürü gibi, keskin bel çizgisini özetliyor ve güçlü bir güç ve hareket duygusuyla esnek çizgiler yaratıyor. Akıcı çizgiler kesintisiz olarak devam ediyor ve ışık ve gölgenin değişmesiyle kuyrukta son buluyor, mükemmel bir fastback şeklini özetliyor, tüm vücuda zarif ve modaya uygun çizgiler sağlıyor ve kalkış için yeterli momentumu yayar. OMODA metropolde ışık ve gölgede koştuğunda, 18 inçlik iki renkli bıçaklı tekerleklerin hareketi modaya uygun ve modernin özelliklerini vurgular.

root1658889664860599.jpg

“Art in Motion” tasarımına sahip aracın ön kısmı açısından, entegre matris ızgara, ışık ve gölgeyi uyumlu bir şekilde bir araya getiriyor ve yıldızlar gibi parlıyor. LED dinamik keskin farların bilim-kurgu bölünmüş kombinasyon vizyonuyla donatılan göz kamaştırıcı ışıklar, sınırları zorlamak ve özgürlüğün peşinden gitmek için gençlerin kişiliğini vurgular.

"Art in Motion"ın kalbinde çift katmanlı spor kuyruk bulunur - ışık, ışık ve gölgenin mükemmel uyumunda kuyrukta parlar ve sürüş sırasında aracı daha dengeli ve daha hafif hale getirir. Aynı zamanda, X-through LED stop lambaları, dönüş lambaları, iç dekorasyon için çok sayıda dikey aydınlatma seti ve yüzer tavan sayesinde OMODA, güçlü sanatsal güzellik ve spor modası sergiler ve daha göz alıcıdır.

root1658889688721743.jpg

Kabinde ışık ve gölge buluştuğunda ayrı bir atmosfer yaratılıyor. Teknoloji ve fantezi, kabin alanının temalarıdır: "64 renkli ritmik ortam aydınlatması" ile birlikte spor koltukların iki renkli uyumu, çekici bir fantezi iç mekanı sunar. Bağlantı, sınırsızlık ve süper netlik özelliklerine sahip 10,25 inç dubleks ekran, ultra net görüş sağlar. Fantazinin görsel odak noktası, sürücü koltuğunun “elektronik kristal haritalama kolu”. Işıklar burada buluşuyor, gölgelerle çevrili, böylece trende öncülük ediyor.

root1658889705117667.jpg

Yeni tasarım dili "Art in Motion"ın doğuşuyla OMODA, yeni çağda küresel genç tüketiciler için kişiliği vurgulayan mükemmel bir moda öğesidir. Buna ek olarak, dünya çapındaki seyahat teknolojisi gücünden güç alan OMODA, dünyanın dört bir yanındaki yeni tüketicilere mükemmel seyahat deneyimi sunmak için “paralel bir evren” yarattı.