Chery Türkiye Chery Türkiye
Chery Türkiye

TIGGO8 PRO, Suudi Arabistan'da "En İyi Gelişmiş Teknolojiye Sahip 2021 SUV" Unvanını Kazandı.

17 Mart 2022

Yakın zamanda Suudi Arabistan'ın iki tanınmış yerel otomotiv medyası olan Saudi Auto ve Sport Motor tarafından düzenlenen yıllık yarışmada Chery TIGGO8 PRO, iki otomotiv medyası tarafından “En İyi Gelişmiş Teknolojiye sahip 2021 SUV” unvanına layık görüldü. Chery, Suudi Arabistan'da ilk kez iki medya ödülü kazandı.

Saudi Auto ve Sport Motor, birçok sadık otomobil hayranına sahiptir ve son derece profesyonel ve yetkilidir. Bu ödüller, Chery TIGGO8 PRO'nun Suudi ana akım medyası tarafından tanınmasını temsil ediyordu.

Haziran 2021'de Suudi Arabistan'da piyasaya sürülmesinden bu yana, TIGGO8 PRO, segmentinin en iyi SUV'si ve önümüzdeki aylarda lider otomobil olmayı hedefleyerek satışlarında hızlı bir artış gördü ve bu da Chery ve yepyeni PRO serisi ürünler için, Suudi tüketicilerin beğenisini ortaya koyuyor.

root1647482269931965.png

Saudi Auto Awards

Sport Motor Awards

Chery Automobile tarafından küresel standartlara dayalı olarak inşa edilen yeni bir PRO FAMILY serisi modeli olan TIGGO8 PRO, Chery teknolojisinin en iyilerini, özellikle de ilk on güç kombinasyonu olan 1.6TGDI+7DCT'yi bünyesinde barındırıyor. Tüm seri standart olarak tamamen LED lüks ışıklar ve özel, vücuda tam oturan lüks deri koltuklarla geliyor.

En iyi on güç kombinasyonu, mükemmel performans ve ultra düşük yakıt tüketimi birbiriyle mükemmel uyum sağlar

Güç açısından TIGGO8 PRO, 1.6 TGDI motor ve 7DCT şanzıman ile donatılmıştır. 1.6 TGDI, 145 kW maksimum güç ve 290 N • m tork ile 2019'da "Çin Kalbi" İlk On Motor unvanını kazandı. Olağanüstü hızlanma performansı ve ultra düşük yakıt tüketimi sağlayan 7 vitesli çift kavramalı şanzıman ile mükemmel bir uyum içindedir ve TIGGO 8 PRO'nun 0 km'den 100 km'ye sadece 8,9 saniyede hızlanmasını sağlar ve düşük yakıt tüketimi ile övünür. 100 km'de sadece 6,8 L.

 “1.6 TGDI Super China Heart” of Chery Automobile

Standart olarak güçlü elmas ızgara ve tamamen lüks LED farlar.

Görünüm açısından, TIGGO8 PRO, yeni nesil aile tarzı estetik tasarım konseptinin yanı sıra standart olarak tamamen lüks LED farlar benimser ve sanatsal güzellik ve yüksek enerji teknolojisi ile amiral gemisi görsel deneyim sunar.  Ön yüzde, matris elmas ön ızgara tasarımı benzersiz görsel efektler getiriyor.  Keskin ve net 4D lüks f LED kristal farları, çift ışıklı gündüz yanan farları, akış halinde dönüş sinyallerini ve diğer bilimsel ve teknolojik konfigürasyonları entegre ederek tasarım anlayışı ve işlevsellik arasında mükemmel uyumluluğu sağlar.  Yan çizgiler gücünü ortaya koyarken, sunroof özelliği sakin bir atmosfer ile zarifliğini özetliyor Aracın arkasında, akış halinde dönüş sinyalleri ile donatılmış kristal elmas tipi arka farlar, bilimsel ve teknolojik anlamda dolu ve son derece dikkat çekici

root1647482478940383.png

TIGGO8 PRO Front Side Face

Birinci sınıf VIP koltuklarla donatılmış lüks teknolojik kokpit

İç mekan açısından, TIGGO8 PRO, görsel pürüzleri azaltan ve kokpiti daha geniş kılan zarif ve esnek yatay tasarım öğeleriyle çevreleyen kokpit tasarımını benimser. Son derece göz alıcı çift 12,3 inç bölünmüş ekranlar ve 8 inç LCD klima ve koltuklar, dokunmatik ekranı, havalı, kullanışlı ve pratik olan üç ekranlı etkileşimli teknoloji vizyonunu oluşturur. Ayrıca, otomobilin içindeki gürültüyü 34 desibele kadar kontrol etmek için çeşitli teknik araçlar benimsenerek daha sessiz ve daha kişisel bir kokpit deneyimi yaratılıyor. Ayrıca, özel dar kesim lüks deri koltukların her bir malzemesi ve dikişleri asil ve zarif bir doku sergiler. Ve bu lüks deri koltuklar, kullanıcılara sedan-kabin ile kıyaslanabilir bir keyif veren, sürücü ve yolcu koltukları 3D bağımsız havalandırma ve elektrikli ısıtma fonksiyonları gibi ultra zengin konforlu konfigürasyonlarla donatılmıştır.

root1647497018701563.jpg

TIGGO8 PRO Interior

Tarz ve çağrışım bir arada olan TIGGO8 PRO, kullanıcılara teknolojiyi, yaratıcılığı ve fiziksel ve zihinsel duyguları birleştiren lüks bir sürüş deneyimi sunar. Bu nedenle, kanıtlanmış ve güvenilir teknik kalite sayesinde, Chery denizaşırı tüketicileri adım adım fethediyor.

Şu anda Chery, küresel pazarda Chery ürünlerinin yerelleştirilmesi çalışmasını desteklemek için küresel olarak entegre bir Ar-Ge sistemi ve satış hizmeti sistemi kurmak da dahil olmak üzere küresel pazar çalışmalarını hızlandırıyor. Ayrıca Chery, küresel kullanıcılar için yüksek kaliteli araçlar ve mükemmel araç sahibi hizmetleri sağlamak için her zaman kullanıcı odaklı fikirlere dayalı satış sonrası operasyon yürütür.